Despre Noi

Updated on Wednesday 24th July 2019

RoMark Intellectual Property este o agentie de proprietate industriala ce ofera servicii profesionale de consultanta cu privire la obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor/modelelor industriale, inventiilor, la nivel national - OSIM, la nivel comunitar - OHIM, la nivel international - WIPO, precum si servicii prin care este asigurata protejarea ulterioara a acestora. RoMark Intellectual Property este parte a grupului RoLegal.

In cadrul agentiei noastre isi desfasoara activitatea avocati si consilieri autorizati in domeniul inregistrarii marcilor, desenelor / modelelor industriale si al brevetelor de inventie

Marcela Manea este specializata in Dreptul Proprietatii Intelectuale, avand o vasta experienta in inregistrarea marcilor, desenelor/modelelor industriale si inventiilor. Pe langa serviciile de consultanta pentru obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor si inventiilor pe care le ofera, avocata noastra are o vasta experienta si in rezolvarea litigiilor de proprietate intelectuala, precum si in disputele legate de Dreptul Concurentei. Face parte din Baroul Bucuresti si vorbeste engleza.

 

 

 

Cristian Darie este specializat in Dreptul Comercial si Corporatist, legile de Imigrare si Drept Imobiliar si este membru al Baroului Bucuresti. Are o experienta vasta in consilierea clientilor straini care doresc sa-si infiinteze firme in Bucuresti sau care au nevoie de consultanta in alte probleme de natura juridica, cum ar fi inregistrarea marcilor, desenelor/modelelor industriale si inventiilor. Vorbeste engleza si franceza.

 

 

 

 

Daca doriti sa inregistrati o marca la OSIM sau aveti nevoie de alte servicii legate de protejarea proprietatii intelectuale, nu ezitati sa ne contactati.