Articole

Presa

Presa image September 25, 2019

Read more

Testimoniale

Testimoniale image September 25, 2019

Read more

Reprezentare in instanta

Reprezentare in instanta image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property, prin avocatii sai specializati in domeniul proprietatii industriale, va poate asista in protejarea drepturile de proprietate industriala prin formularea de:

Read more

Servicii Proprietate Industriala

Servicii Proprietate Industriala image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property va poate asista pe parcursul intregului proces de obtinere a unei marci inregistrate, a unui desen/model industrial sau a unui brevet de inventie, precum si ulterior, pentru a va proteja dreptul obtinut.

Read more

Servicii juridice

Servicii juridice image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property ofera nu numai servicii de consultanta de specialitate cu privire la obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor/modelelor industriale, inventiilor, ci si servicii de asistare in cadrul procedurilor de administrare sau de protejare ulteriora a acestor drepturi.

Read more

Domenii de internet

Domenii de internet image June 6, 2019

Inregistrarea unui nume de domeniu confera un simplu drept de folosinta asupra denumirii respective, iar nu un drept de proprietate sau un drept legal exclusiv similar drepturilor de proprietate intelectuala.

Read more

Desenul/modelul industrial international

Desenul/modelul industrial international image June 6, 2019

Desenul/modelul industrial international este desenul/modelul industrial inregistrat in baza Aranjamentului de la Haga in tarile mentionate in cuprinsul cererii de inregistrare depuse la Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO/OMPI).

Read more

Desenul/modelul industrial comunitar

Desenul/modelul industrial comunitar image June 6, 2019

Desenul/modelul industrial comunitar este desenul/modelul industrial inregistrat prin formularea unei cereri catre Oficiul pentru Armonizarea Piatei Interne (OHIM/OAPI), desen/model industrial ce urmeaza a fi protejat in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Read more

Desenul/ modelul industrial national

Desenul/ modelul industrial national image June 6, 2019

Desenul/modelul industrial national este desenul/modelul industrial inregistrat la oficiul national din fiecare tara in care se solicita inregistrarea. Desenul/modelul industrial inregistrat la nivel national beneficiaza de protectie numai pe teritoriul tarii in care este formultata cererea.

Read more

Marci internationale

Marci internationale image June 6, 2019

Marca internationala - este marca inregistrata in baza Aranjamentului sau Protocolului de la Madrid in tarile mentionate in cuprinsul cererii de inregistrare depuse la Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO/OMPI).

Read more