Articole

Inregistrare drepturi de autor

Inregistrare drepturi de autor image July 26, 2022

Daca esti creator de continut si doresti sa afli ce presupune inregistrarea drepturilor de autor, poti lua legatura cu avocatii nostri.

Read more

Cesiunea dreptului de autor

Cesiunea dreptului de autor image June 28, 2022

Legea nr. 8/1996 este cadrul legal care prevede cesiunea dreptului de autor, iar in acest articol poti descoperi ce presupune semnarea unui contract in acest sens.

Read more

Presa

Presa image September 25, 2019

Read more

Testimoniale

Testimoniale image September 25, 2019

Read more

Reprezentare in instanta

Reprezentare in instanta image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property, prin avocatii sai specializati in domeniul proprietatii industriale, va poate asista in protejarea drepturile de proprietate industriala prin formularea de:

Read more

Servicii Proprietate Industriala

Servicii Proprietate Industriala image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property va poate asista pe parcursul intregului proces de obtinere a unei marci inregistrate, a unui desen/model industrial sau a unui brevet de inventie, precum si ulterior, pentru a va proteja dreptul obtinut.

Read more

Servicii juridice

Servicii juridice image June 7, 2019

RoMark Intellectual Property ofera nu numai servicii de consultanta de specialitate cu privire la obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor/modelelor industriale, inventiilor, ci si servicii de asistare in cadrul procedurilor de administrare sau de protejare ulteriora a acestor drepturi.

Read more

Domenii de internet

Domenii de internet image June 6, 2019

Inregistrarea unui nume de domeniu confera un simplu drept de folosinta asupra denumirii respective, iar nu un drept de proprietate sau un drept legal exclusiv similar drepturilor de proprietate intelectuala.

Read more

Desenul/modelul industrial international

Desenul/modelul industrial international image June 6, 2019

Desenul/modelul industrial international este desenul/modelul industrial inregistrat in baza Aranjamentului de la Haga in tarile mentionate in cuprinsul cererii de inregistrare depuse la Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO/OMPI).

Read more

Desenul/modelul industrial comunitar

Desenul/modelul industrial comunitar image June 6, 2019

Desenul/modelul industrial comunitar este desenul/modelul industrial inregistrat prin formularea unei cereri catre Oficiul pentru Armonizarea Piatei Interne (OHIM/OAPI), desen/model industrial ce urmeaza a fi protejat in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Read more